Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

اوایل مهر زن میانسالی نزد پلیس رفت و از سرقت ۶۰ میلیون تومانی اموالش خبر داد. او گفت: پسر دو ساله یکی از اقوامم حالش بد شده بود و او را به بیمارستانی در مرکز تهران بردیم. مادر بچه در حال انجام کار‌های بستری کردن پسرش بود و من در حیاط بیمارستان روی صندلی به انتظار او نشسته بودم.

ناگهان زن میانسالی به سراغم آمد و خودش را فردی نیکوکار معرفی و سر صحبت را باز کرد به من گفت اگر نیاز مالی دارید می‌توانم کمکتان کنم و هزینه دارو‌های بچه را من پرداخت می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او که خودش را فتانه معرفی کرده بود یک عینک آفتابی بزرگ و ماسک به صورت داشت. در حالی که از او تشکر می‌کردم گفتم ما نیاز مالی نداریم. او در همین حین آبمیوه‌ای را به من تعارف کرد و بعد از خوردن آبمیوه از هوش رفتم. وقتی چشم باز کردم فهمیدم ۷ ساعت بی‌هوش بودم و در این مدت ۴۰ میلیون تومان طلاهایم و ۲۰ میلیون تومان پولی که در کیفم داشتم سرقت شده بود.

سرقت‌های مشابه

با شکایت زن میانسال تحقیقات برای دستگیری فتانه آغاز شد. حدود یک ماهی از سرقت اول گذشته بود که گزارش سرقتی مشابه در همان بیمارستان به مأموران پلیس اعلام شد. این‌بار طعمه دختر جوانی بود که مادرش در بخش کرونایی‌های بیمارستان بستری شده بود. دختر جوان که اجازه ورود به بخش را نداشت و از طرفی نمی‌توانست در خانه ماندن را تحمل کند به حیاط بیمارستان می‌آمد تا خبری از مادرش بگیرد. او نیز قربانی نقشه زن نیکوکار قلابی شده و به همان شیوه با آبمیوه مسموم بی‌هوش شده بود.

مشخصات سارق نشان می‌داد وی همان زن میانسال با عینک آفتابی بزرگ و ماسک به چهره بوده است. در ادامه تحقیقات مشخص شد که زنی با این مشخصات از همراهان بیماران در بیمارستان‌های دیگر نیز سرقت کرده است.

دستگیری در بیمارستان

بدین‌ترتیب مشخصات زن میانسال به مأموران انتظامات بیمارستان‌ها اعلام شد. در ادامه تحقیقات مأموران یکی از بیمارستان‌ها به زن میانسالی مشکوک شدند که در حال صحبت با همراه بیماری در محوطه بیمارستان بود. باتوجه به مشخصاتی که مالباخته‌ها اعلام کرده بودند و همچنین تصویر متهم که توسط دوربین مداربسته بیمارستان‌ها گرفته شده بود وی بازداشت شد. فتانه ابتدا منکر سرقت‌ها بود، اما نه تنها پاکت آبمیوه و خرمایی که دست زن میانسال بود دست او را رو کرد بلکه مالباخته‌ها نیز او را شناسایی کردند. بدین ترتیب فتانه به سرقت‌های سریالی از همراهان بیماران اعتراف کرد و به دستور بازپرس علی وسیله ایرد موسی، از شعبه پنجم دادسرای ویژه سرقت، در اختیار مأموران پلیس قرار گرفت و تحقیقات برای شناسایی مالباختگان احتمالی ادامه دارد.

چه شد که تصمیم به سرقت گرفتی؟

از همسرم جدا شده‌ام و با دو فرزندم زندگی می‌کنم. به‌خاطر علاقه‌ای که از کودکی به بازیگری و سینما داشتم وارد این حرفه شدم، اما همیشه نقش سیاهی لشکر را در سینما و تلویزیون بازی کردم. از زمانی که کرونا آمد زندگی‌ام خیلی سخت شد چرا که از بازیگری و فیلم‌سازی خبری نبود. نمی‌دانستم چکار باید بکنم، با دو بچه و اجاره‌خانه چاره‌ای جز سرقت نمی‌دیدم تا کی می‌توانستم از مردم قرض بگیرم.

این ایده چطوری به ذهنت خطور کرد؟

در یکی از فیلم‌هایی که به عنوان سیاهی لشکر بازی کرده بودم، یکی از قسمت‌هایش زنی به عنوان نیکوکار به سراغ افراد مختلف می‌رفت و با ترفند آبمیوه مسموم آن‌ها را بی‌هوش و طلاهایشان را سرقت می‌کرد. از آنجا که بیمارستان‌ها در این مدت بسیار شلوغ بود و از هر قشر و طبقه اقتصادی به بیمارستان می‌رفتند به ذهنم رسید که سوژه‌هایم را از بیمارستان‌ها انتخاب کنم.

در این مدت کسی به تو مشکوک نشده بود؟

وقتی کسی به رفتارم شک می‌کرد به دروغ می‌گفتم در حال ضبط برنامه دوربین مخفی هستیم و بی‌هوشی مالباخته هم ساختگی است. مردم هم که گرفتار بیمارانشان بودند و ذهنشان مشغول بود حرفم را باور می‌کردند. من هم بلافاصله فرار می‌کردم.

فکر می‌کردی دستگیر شوی؟

احتمالش را می‌دادم، اما چون با عینک و ماسک صورتم را می‌پوشاندم فکر نمی‌کردم چهره‌ام شناسایی شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سرقت بازیگری سرقت بازیگر ایرانی دوربین مخفی سیاهی لشکر بیمارستان ها زن میانسال سرقت ها بی هوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۷۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حال مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس ایرانی در ارمنستان مساعد است

رئیس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: حال عمومی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس ایرانی در ارمنستان که به تبریز منتقل شده‌اند، مساعد است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، اصغر جعفری روحی صبح امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران تعداد مصدومان این حادثه را ۱۴ نفر اعلام و اظهار کرد: تمام این افراد بامداد امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ از طریق مرز نوردوز میان ایران و ارمنستان و از طریق چندین دستگاه آمبولانس و اتوبوس آمبولانس وارد آذربایجان شرقی شدند و بلافاصله به بیمارستان امام رضا تبریز انتقال پیدا کردند.

وی با بیان اینکه یکی از مصدومان این حادثه رانندگی از بیمارستان مرخص شده است، افزود: ۱۳ نفر در بخش‌های مختلف بیمارستان امام رضا (ع) مراحل درمانی خود را سپری می‌کنند که بیشتر آن‌ها دچار ضرب‌دیدگی و مصدومیت از ناحیه سر، پا و دست هستند.

رئیس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز خاطرنشان کرد: چهار نفر از مصدومان را زنان و سایرین را مردان در سنین مختلف تشکیل می‌دهند.

به گزارش ایمنا، اتوبوس ایرانی شامگاه _شنبه نهم اردیبهشت_ در نزدیکی روستای خوتانان در استان سیونیک ارمنستان از جاده خارج و واژگون شد. بر اثر این حادثه پنج نفر جان باختند.

کد خبر 749029

دیگر خبرها

  • واکنش زهره حمیدی به ویدئوی منتشر شده از او روی تخت بیمارستان | برای ۳ ماه قبل است، به سرطان مبتلا شده‌ام اما ...
  • خبرنگاری که معلم شد
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!/ «چه تکاپوی رقت انگیزی»
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران؛ صدیقه سامی نژاد که بود؟ (+عکس)
  • جانبازانِ «نون‌ خ» و سرگذشت تلخ یک بازیگر
  • برای خانم بازیگر دعا کنید | فیلمی که از روی تخت بیمارستان منتشر شد
  • هدیه عجیبی که رونالدو از عربستانی‌ها گرفت
  • حال مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس ایرانی در ارمنستان مساعد است