Web Analytics Made Easy - Statcounter

فقیهه سلطانی که در شب‌های ماه مبارک رمضان بازی او در سریال «یاور» را شاهد بودیم با انتقاد از این سریال با اشاره به اینکه بارها از مردم درباره عادی‌سازی خیانت در این سریال شنیده است تأکید کرد که سریال‌های جدید تلویزیون برای مخاطب خود نسخه می‌پیچند.

فقیهه سلطانی بازیگر سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار برنا، اظهار داشت: نقش منفی هر بازیگری را وسوسه می‌کند و برای من هم جذاب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته نقش پریوش در سریال «یاور» را منفی نمی‌بینم و به نظرم یک کاراکتر خاکستری است که قصه را متحول می‌کند و التهاب آن را افزایش می‌دهد و در شکل‌گیری روند پیش‌روی قصه بسیار تأثیرگذار است. به هر حال ایفای نقش تأثیرگذار در یک سریال برای هر بازیگری جذاب است و من هم به همین دلیل بازی در این نقش را پذیرفتم.

سلطانی خاطرنشان کرد: کاراکتر پریوش در سریال «یاور» را یک کاراکتر کاملاً منفی نمی‌دانم، او یک شخصیت تک بعدی نبود و دیدیم که دچار تحول هم شد. ضد و نقیض‌هایی وجود دارد که به نظر من اگر زمان بیشتری وجود داشت قطعاً در سریال «یاور» با دقت و وسواس بیشتری به تصویر کشیده می‌شد. متأسفانه سریال‌های ماه رمضان را با عجله می‌سازند و این سریال هم این ویژگی را داشت و از این قاعده مستثنی نبود. اگر زمان بیشتری برای تحلیل و بررسی سریال توسط تولیدکنندگان وجود داشت قطعاً نتیجه بهتری حاصل می‌شد.

او افزود: پریوش قطعاً این وجهه شخصیتی را دارد که بخواهد از افراد سوءاستفاده کند ولی در موقعیتی قرار گرفته که به هیچ‌وجه نمی‌توان او را تنها گناهکار قصه دانست. در بخشی از سریال هم به همسرش توضیح می‌دهد که "تو گفته بودی خوشبخت نیستی" و چنین تداعی می‌شود که او هم با شنیدن حرف‌های مرد مقابلش فریب خورده است. من نمی‌خواهم بگویم که کار او درست است، به هیچ‌وجه اینگونه نیست و این نگاه که دختران ما تصور می‌کنند با شنیدن چنین جملاتی از یک مرد خیانتکار دیگر گناهکار به حساب نمی‌آیند و می‌توانند نجات‌دهنده باشند کاملاً اشتباه است که متأسفانه چنین نگرشی در بین دختران جوان ما زیاد شده اما به اعتقاد من باید این وجه ماجرا را هم ببینیم که این افراد قربانی موقعیت، نداشته‌ها و کمبودهای های خود شده‌اند و چنین مردهایی که قطعاً گناهکار هستند هم از این مسائل سوءاستفاده می‌کنند.

سلطانی تأکید کرد: به نظر من سریالهای اخیر برای مخاطب خود نسخه می‌پیچند و متأسفانه من به عنوان بازیگر  با تماشاگر ناراضی مواجه شدم که نسبت به آنچه در سریال مطرح می‌شود عصبانی بود. شاید وقت کافی برای تحلیل و بررسی فیلمنامه وجود نداشته که بخواهند با ظرافت‌های بیشتری موضوع را مطرح و دنبال کنند که برای تولید آثار مناسبتی مثل سریال‌های ماه رمضان به اتفاقی معمول تبدیل شده است.

او افزود : به نظر من تاوان دادن شخصیت پریوش به تنهایی اشتباه بزرگی است، به هر حال خانواده جمال هم کوتاهی کرده‌اند و این خانواده هم باید تاوان اشتباهات خود را می‌دادند و در نهایت به همین دختر که هم گناهکار است و هم قربانی باید حق و حقوقی تعلق می‌گرفت.

این بازیگر در ادامه اظهاراتش تأکید کرد: «یاور» برای اینکه چهره‌ای از یک زن ایرانی ارائه دهد تا حد زیادی شتاب‌زده عمل کرده و من به شخصه به عنوان یک مخاطب با آنچه که این سریال مطرح می‌کند نمی‌توانم ارتباط برقرار کنم. زن ایرانی واقعی به زنی که در این سریال دیدیم شباهتی ندارد. به عنوان مثال همسر اول جمال در برخورد با خیانت همسرش اگر قرار بود واقعی رفتار کند حداقل چند ماه باید قهر می‌کرد اما واکنش او در این اثر به هیچ‌وجه از نظر من منطقی نبود. به طور کل در این سریال دختر که مرتکب اشتباه شد تاوان داد اما مرد تا اینجای قصه هیچ تاوانی نداد. این نگاه بیشتر نسخه پیچیدن برای مخاطب است و سریال «یاور» به زنانی که مخاطبش هستند می‌گوید که اگر همسرتان خیانت کرد خیلی راحت او را ببخشید.

سلطانی خاطرنشان کرد: البته باید این نکته را هم متذکر شوم که من آثار سعید سلطانی را دنبال کرده‌ام و به نظرم کارگردان بسیار خوبی است که سریال‌های موفق بسیاری ساخته است و شخصیت ایشان برای من بسیار قابل احترام و دوست داشتنی است و اگر به سریال «یاور» که خودم یکی از بازیگرانش هستم انتقاد دارم به این دلیل است که سعی می‌کنم در برخورد با این اثر منصفانه عمل کنم. من با بازخوردهای متفاوت بسیاری مواجه شدم و حتی بسیاری مواقع چنین نظراتی می‌شنیدم که گفته می‌شد کاراکتر یاور شباهت زیادی به حشمت فردوس دارد. اگر کاراکتر حشمت در سریال «ستایش» موفق بوده و مردم آن را دوست داشته‌اند دلیل نمی‌شود که بخواهیم مدام این شخصیت را تکرار کنیم، چنین تکرار‌هایی منجر به سرخورده شدن مخاطب می‌شود.

او افزود: با نگاهی به پیشینه آرمان زرین‌کوب و سعید سلطانی به نام سریال‌های بسیار خوبی می‌رسید که در تلویزیون ایران ماندگار شده‌اند اما به نظر من «یاور» این توفیق را نداشته ، بارها این جمله را از مردم شنیده‌ام که «یاور» خیانت را عادی‌سازی می‌کند.

این بازیگر در پایان درباره پیشنهاد همکاری در این سریال اظهار داشت: وقتی برای همکاری در این سریال دعوت شدم قرار بود نقش نسرین را بازی کنم که بعد به من گفتند مناسب این نقش نیستم و البته خودم هم ارتباطی با آن برقرار نکردم . قصه را یک بار برایم کامل تعریف کرده‌اند اما از آنجا که بارها قصه در طول ساخت تغییر می‌کند نمی‌دانستم سرنوشت کاراکترها چه خواهد شد اما به یاد دارم یک بار سر صحنه تصویربرداری آقای داریوش ارجمند تأکید داشتند که این پایانبندی برای سرنوشت رابطه جمال و پریوش درست نیست و باید جمال و خانواده‌اش هم تاوان اشتباهات خود را بدهند و حق و حقوقی به این دختر برسد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بازیگر سینما و تلویزیون بازی ماه رمضان خانواده ایران داریوش ارجمند بازی بازیگر سینما و تلویزیون تلویزیون خانواده ماه رمضان فقیهه سلطانی پریوش سریال یاور نظر من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۰۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو انجمن اقتصاددان ایران: سنگینی بار عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی ها بر دوش مردم عادی است

ایمان زنگنه، استاد دانشگاه و عضو انجمن اقتصاددانان کشور در خصوص بدهی گازی پتروشیمی ها به دولت و لزوم تسویه آن تصریح کرد: با توجه به شرایط تحریمی که در آن به سر می بریم و اینکه دولت به لحاظ منابع مالی در مضیقه است، اهمیت دارد که درآمدهای دولت تأمین شود تا بتواند به تعهداتش برای اداره کشور عمل کند.

وی ادامه داد: دولت همواره تلاش کرده است که خوراک را با قیمت مناسب در اختیار پتروشیمی ها قرار دهد. در حالی که پتروشیمی ها گاز را با قیمت یارانه ای در اختیار می گیرند، انتظار می رود که همراهی لازم را با دولت داشته باشند و تسویه بدهی خود را انجام دهند.

عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی هلدینگ های بزرگ پتروشیمی نسبت به پرداخت بدهی گازی خود به دولت بی اعتنا هستند. این موضوع دولت را در انجام وظایفش با مشکل مواجه می کند.

زنگنه گفت: انجام تعهدات دولت از جمله پرداخت یارانه نقدی، یارانه نان و توسعه صنعت نفت در گروی تأمین درآمدهای دولت است. اگر دولت نتواند این درآمدها را در اختیار داشته باشد، با کسری بودجه مواجه می شود.

وی ادامه داد: کسری بودجه به معنای روی آوردن دولت به استقراض از بانک مرکزی است. تمامی این روندها در نهایت به ضرر مردم است. زیرا مردم عادی باید تورم را تحمل کنند. در حالی که پتروشیمی های بزرگ که گاز یارانه ای دریافت می کنند و محصولات شان را در بازارهای بین المللی به فروش می رسانند، حاضر نیستند بدهی گازی خود را بپردازند.

عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: این اصلاً قابل قبول نیست که پتروشیمی ها به قیمت بالا بردن تورم و اعمال فشار بر مردم از دادن بدهی گازی خود به دولت اجتناب کنند.

زنگنه گفت: لازم است موضوع بدهی پتروشیمی ها به دولت به نحوی حل و فصل شود تا از بروز مشکلات بعدی جلوگیری به عمل آید. در غیر این صورت، دولت نمی تواند به تعهداتش عمل کند و با کسری بودجه روبرو می شود.

وی ادامه داد: کسری بودجه دولت، فقط موضوع دولت نیست. اثرات آن بر تمام کشور خواهد بود و مردم از آن متضرر می شوند. دولت نگاه ویژه ای به صنعت پتروشیمی کشور دارد. به دلیل اینکه محصولات این بخش قابلیت تحریم پذیری کمتری دارد و صادراتش آسان است. در این شرایط، لازم است پتروشیمی ها نیز به تعهدات مالی شان به درستی عمل کنند و با دولت همراهی لازم را داشته باشند.

زنگنه تأکید کرد: شاید یکی از دلایلی که پتروشیمی ها دیون گازی خود را به دولت پرداخت نمی کنند، این است که به لحاظ مدیریتی ضعف دارند و نمی توانند آنقدر سودآور باشند که به تعهداتشان عمل کنند. همچنین ممکن است شفاف نبودن مسائل مالی آنها شرایطی به وجود آورده است که هزینه هایشان بالا رفته و نمی توانند تعهداتشان را بپردازند. به هر ترتیب، نیاز است که پتروشیمی ها دیون گازی خود را به دولت پرداخت کنند تا دولت نیز بتواند به وظایفش عمل کند.

روابط مالی دولت با پتروشیمی ها همواره مورد انتقادات بسیاری بوده است. برخی کارشناسان به ارائه گاز با قیمت کمینه به پتروشیمی ها انتقاد دارند. آن ها معتقدند، اگرچه دولت نهایت همکاری را با پتروشیمی ها دارد و به آن ها خدمات می دهد، این صنایع به وظایف خود در مقابل دولت، مردم و کشور عمل نمی کنند.

شاهد ادعای این دسته از کارشناسان، همین بدهی 60 هزار میلیارد تومانی پتروشیمی ها به دولت است. این صنایع با امتناع از تسویه بدهی گازی خود به دولت مشکل ساز شده اند. به نحوی که دولت برای انجام وظایفش با محدودیت مالی روبرو شده است.

به زعم کارشناسان، عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی ها به این معناست که مشکلات ناشی از کم کاری هلدینگ های ثروتمند و بزرگ کشور در پرداخت بدهی هایشان به دولت بر دوش مردم گذاشته است.

به زعم آنان، عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی ها به منزله دامن زدن به کسری بودجه دولت است که استقراض از بانک مرکزی و تورم را به دنبال خواهد داشت. 

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی و کشورهای منطقه قابل هضم و توجیه نیست
  • عضو انجمن اقتصاددان ایران: سنگینی بار عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی ها بر دوش مردم عادی است
  • علی‌اف: صلح در قفقاز جنوبی تنها از طریق عادی‌سازی روابط باکو-ایروان حاصل می‌شود
  • فیلم| عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی هیچگاه مشکل غرب آسیا را حل نخواهد کرد
  • پروژه قهرمان‌سازی از رئیسی؛ کدام دستاورد دولت در قالب فیلم و سریال می‌گنجـد؟
  • بسیاری از مراجعات مردم به محاکم به دلیل اعتبار دادن به اسناد عادی است
  • واکنش به بازی شهاب حسینی در آخرین سریالش
  • وزیر خارجه آمریکا : روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می شود
  • بلینکن: روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می‌شود
  • ریاض: به توافق امنیتی با آمریکا نزدیک شده‌ایم